Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анжела, Гришо, Оскари и други добри новини

отпечатай новината

17.02.2017 16:41 | Видян 1684 пъти

Анжела, Гришо, Оскари и други добри новини

Анжела Недялкова стана европейска звезда за броени дни, след като на премиерата на Трейнспотинг 2, където играе главната женска роля, на супер престижния фестивал в Берлин талантът е чарът й бяха оценени от цялата преса, даже от британската. Която я обяви за новата Анджелина Джоли. А дни по-късно всеки можеше да види момичето, което повечето от нас си спомнят от сериала Връзки, а някои - от филм Аве, как си купува палачинки с приятелка на ул. Шишман и небрежно се разхожда под
февруарското слънце, наметнала раница и в компанията на приятелка.

Григор Димитров е в най-силния си период от 3 години и има втори шанс да влезе в Топ 10 на световния тенис. Хасковлията, който за съжаление трудно говори български, въпреки че е изкарал първите си 15 години в родната провинция, сякаш се прероди след дълго време, което изкара като обект на папараците заради известните си и задължително по-възрастни
гаджета. Той не само триумфира на специално направения за него с немалка държавна инвестиция турнир, но и доведе актуалната си приятелка Никол Шерцингер, с която без друго рядко се засичат, у нас.

Добрите нови продължават с наградата Оскар - най-желаната в киното и в целия шоубизнес, която отиде на два български адреса. Вярно, засега попадаме само в техническите категории, но нищо чудно някоя млада звезда като Анжела Недялкова с много работа и без шума, който се вдига около случайни знаменитости у нас, да вземе златистата статуетка.

От сърце пожелаваме на всички носители на добри новини пълен успех навсякъде и във всичко! А на нас, останалите - по-добри новини в бъдеще и в другите сфери на живота.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !