Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Бивш супер модел показа реалното си тяло

отпечатай новината

23.02.2017 10:29 | Видян 1153 пъти

Бивш супер модел показа реалното си тяло

Бивш супер модел показа „НЕперфектностите си“ в „Инстаграм“, като по този начин се опълчи срещу модната индустрия, видя vesti. Емили Бадор споделя, че когато била на върха, натискът върху нея бил огромен. В резултат на наложените стереотипи се появил проблем и с храненето, в резултат на което отслабнала много.

Макар да не споделя колко килограма е тежала, моделката разкрива, че талията й по него време била 23 инча, което се равнява на 58,42 см. Въпреки това тя мислела, че тялото й е покрито с мазнини. Започнала да получава паники въпреки, че животът й отстрани изглеждал като сбъдната мечта. Стигнало се дотам, че всяко поглеждане в огледалото я ужасявало:

„Уморена съм да видя невероятно талантливи, красиви жени, които мразят себе си, защото не изглеждат като супер модели“, казва още Емили.

По тази причина показва себе си без фотошоп и без намесата на специалното осветление, запазена марка за фотосесиите. Инициативата й пък е следена от хиляди, които я окуражават заради смелата постъпка и каузата, която следва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !