Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Гришо на гости на Никол в Ел Ей

отпечатай новината

02.03.2017 11:13 | Видян 2080 пъти

Гришо на гости на Никол в Ел Ей

Григор Димитров продължава да се наслаждава на почивката си и намери време да отскочи до Ел Ей, за да види гаджето си Никол Шерцингер.

Гришо гостува на певицата в нейното имение и не пропусна да се похвали в една от социалните мрежи. Българинът бе посрещнат от кучетата на Никол, които изглежда вече са му станали приятели.

"Момчетата! Някой май е щастлив да ме види", написа Гришо покрай снимките на трите кучета. Димитров вече е в САЩ в очакване на турнира в "Индиън Уелс" следващата седмица. Дотогава изглежда ще се наслаждава на Никол, която иска да прекара малкото си свободно време с Гришо. Двамата са по-щастливи и влюбени от всякога, след като бяха известно време разделени заради дългите тенис турнири, в които Григор участваше от началото на годината. От своя страна Никол е постоянен гост на най-бляскавите холивудски партита в Лос Анджелис. Певицата бе гост и на церемонията по връчването на наградите "Оскар", докато Димитров дефилира на ревю на "Долче и Габана" по време на седмицата на модата в Милано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !