Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Хари си обръсна гърдите заради Меган

отпечатай новината

09.03.2017 10:17 | Видян 1601 пъти

Хари си обръсна гърдите заради Меган

Миналата седмица принц Хари и изгората му Меган Маркъл бяха сред почетните гости на сватбата на Том Инскип в Ямайка. Това стана повод за нови слухове и то сред приятелския кръг на кралската особа. Изглежда доскоро „натуралният“ син на Чарлз е започнал да се обезкосмява, което го е превърнало в обект на подигравки сред близките му.

„Хари винаги е бил мъж като мъж, така че промяната е истински шок за приятелите му. Те смятат, че новите му разкрасителни методи са начин да впечатли гаджето си Меган. В момента гърдите му изглеждат като на герой от „Спасители на плажа“, само че без тена“, разкри източник пред The Sun.

Миналата година от двореца Кенсингтън официално потвърдиха, че 32-годишният Хари и 35-годишната Меган се срещат от няколко месеца. Оттогава влюбените са се появявали заедно на различни публични места по света.

„Това е първият път, в който тя и Хари се социализират така открито като двойка и това е важна стъпка в тяхната връзка. Не се подвеждайте, Хари е влюбен до уши в Меган. Тя може и да стигне до самия край с него“, коментира приятел на принца пред медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !