Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луиза Григорова на диета заради Откраднат живот

отпечатай новината

17.03.2017 13:11 | Видян 2712 пъти

Луиза Григорова на диета заради Откраднат живот

Звездата от Откраднат живот Луиза Григорова мина на тежка диета. Причината, една от водещите актриси в сериала да се подложи на нов хранителен режим е фактът, че не иска да напълнява, докато играе.

Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима си. Така например, преди дни тя бе засечена да обикаля из щандовете на столичен мол и да гледа... витрините с храни, пише България днес. След като буквално напълни очи с оглед на всички щандове, Луиза си похапна... сладоледче. И то доста малко, за да си осигури допълнителна енергия.

Григорова, освен това явно смята, че само с гледане не може да се напълнее. Актрисата продължава да си партнира с Наум Шопов–младши в „Откраднат живот”, където играят едни от водещите роли.

По ирония на съдбата, двамата колеги и приятели, споделят обща съдба. Заради актьорската кариера Луиза навремето се отказва от медицината и влиза в НАТФИЗ, а заради желанието да лекува и да стане последовател на Хипократ, Наум Шопов се отказва от актьорството, макар то да е в кръвта му.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !