Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Шарапова: Григор е важна част от живота ми!

отпечатай новината

20.03.2017 13:06 | Видян 1888 пъти

Шарапова: Григор е важна част от живота ми!

Григор Димитров е бил много важна част от живота на бившата номер 1 в света на тениса - Мария Шарапова. Носителката на пет титли от Големия шлем разкри подробности за връзката си с българина пред модното издание Vogue. Двамата с родения в Хасково тенисист имаха любовна връзка в периода 2012-2015 г.

"Той е много важна част от живота ми. Изключително деликатна и сложна личност е. Беше много хубаво да се почувстваме отново като нормални човешки същества", разкри рускинята.  

Тя потвърди, че двамата са се засекли в САЩ след края на връзката си. "Затворихме един ресторант, след като си говорихме близо пет часа", разказва тя за срещата си с Григор в Ню Йорк.

Маша разкрива, че не вярва, че ще срещне сродната си душа, но знае какво иска в личния си живот. "Може би съм прекалено сложна. Наистина искам деца, но в момента съм фокусирана изцяло върху работата си. Вероятно и това е причината много от връзките ми да се разпадат. Не мога да живея с чувството, че загърбвам професионалния за сметка на личния си живот. Мразя думата "баланс". Какво значи? Ако съотношението е 50:50, означава, че даваш само 50% от себе си", размишлява Шарапова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !