Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Всички луднаха по лечебната вода на Ани Цолова! Ето как се приготвя и от какво предпазва

отпечатай новината

23.03.2017 11:34 | Видян 1438 пъти

Всички луднаха по лечебната вода на Ани Цолова! Ето как се приготвя и от какво предпазва

Водещата Ани Цолова си прави алкална вода и с нея се предпазва от болести, препоръчва я горещо. Дните, в които бе по-закръглена, отдавна остана зад гърба й. От години тя радва окото на зрителя с чудесно тяло и почти съвършени форми. Което обаче постигна с много труд и лишения. Първото, което направи Ани Цолова, е да промени начина си на хранене и да започне усилено да спортува.

Не минава и ден, без да отиде и да се изпоти във фитнеса след работа. Освен това журналистката залага и на здравословните рецепти като е започнала да си прави сама и да консумира алкална вода.

Пие от нея всяка сутрин, защото знае и е убедена, че тази вълшебна течност пази организма от всички болести, дори и от рак. Алкалната вода се прави много лесно. Взима се два литра филтрана и чиста вода, в която се слагат една малка лъжичка хималайска сол и един лимон, който е нарязан на осминки. Всичко се смесва и се оставя да престои една нощ, но на стайна температура.

После се пие от нея всяка сутрин още докато не сме сложили и залък в устата си. Пием една или две водни чаши, а после чакаме да мине поне час, за да закусим. От тази вода може да си носим и на работното място, както прави и самата Ани Цолова.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !