Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Камелия, една жена на 46! Как се поддържа?

отпечатай новината

31.03.2017 17:53 | Видян 2218 пъти

Камелия, една жена на 46! Как се поддържа?

Фолкпевицата Камелия навърши в началото на годината 46 години. И може да се похвали с тяло, на което двойно по-младите ѝ колежки могат само да завиждат. Често пуска провокативни снимки в социалните мрежи, но пък трябва да признаем – еротиката ѝ отива.

Каква е нейната тайна за хубава фигура? Ген ли е това, или много отговорна поддръжка?

„И двете. Всеки един от нас идва на Земята със свой генетичен код. Оттам нататък, като пораснем и станем разумни същества, можем да се погрижим за тялото си. За мен тази отговорност да храня тялото си правилно и да живея правилно не е нито фиксидея, нито е продиктувана от страх да не се разболея или да не умра“, казва Камелия пред сп. Story.

„Трябва да си информиран – коя вода е структурирана, коя храна е алкална, да даваш на тялото си чист въздух, слънце и спорт. Когато живееш по този начин, тогава трябва да се научиш и как да се себеизразяваш. Това е особено важно. При много хора, дори да се хранят правилно и да спортуват, това себеизразяване липсва и то запушва всичко останало“, смята тя.

А какво разбира под себеизразяване?


„Когато всички, дори близките ми приятели, ми казват, че нещо в личния или в професионалния ми живот е правилно, така трябва да бъде или че трябва да постъпя по даден начин, а аз усещам с цялото си същество, че не е така, че това нещо не е моето и не ме радва, просто не се страхувам да кажа: „Хора, това не е за мен.“ Човек не бива да позволява да натрупва „боклуци“ в себе си. Напрежението е боклук. Трябва да сме наясно със себе си и да не се страхуваме да го кажем. Стига, естествено, да не нараняваме други хора с това“, уточнява Камелия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !