На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Адреналинка подпали война между Рачков и Мария

отпечатай новината

09.04.2017 09:15 | Видян 3133 пъти

Адреналинка подпали война между Рачков и Мария

Водещата Мария Игнатова не можела да понася трите адреналинки от „Господари на ефира“, но ненавиждала едната от тях – Радинела Чаушева.

Заради предаването „Като две капки вода“ се наложило трите адреналинки да се гримират временно в гримьорната на Мария Игнатова. В началото жената на Рачков приела с разбиране промяната, още повече , че половинката й е съседното предаване, от което получава здрави хонорари.

Драмата обаче настъпила след реплика на една от адреналинките – червенокосата Ради, и то изречена в отсъствието на Игнатова. „Ухо“ от предаването доложило на блондинката, че 21-годишната софиянка ръсела суперлативи за таланта и чара на Рачков, общувала си твърде често с него, а той, като всеки мъж, не пропускал да й отправя, с повод и без повод комплименти и да се задява с нея.

Игнатова се притеснила, че Рачков може да й слага рога с по-младата адреналинка. Дори вербувала други хора от „Господарите“ да слухтят около гаджето й в нейно отсъствие. Блондинката заподозряла, че Ради иска да се намърда в леглото на Рачков, за да й удари рамо и от обикновена адреналинка да я пробута в телевизионните среди като репортерка, пише Ретро.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !