Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бижутер на 100 кила ни представя на Мис Земя

отпечатай новината

12.04.2017 09:16 | Видян 1399 пъти

Бижутер на 100 кила ни представя на Мис Земя

Дизайнерката на бижута Паолина Крушкина бе избрана да представи страната ни на конкурса за най-красива неомъжена дама Мис Земя. Световният финал ще се проведе в Лас Вегас между 7 и 12 юни, а родната хубавица ще премери интелектуален потенциал и харизма с участнички от още 69 държави.

Крушкина, в чието портфолио с клиенти влизат имена като 100 кила и Алисия, стартира бизнеса си преди четири години с 50 лв. начален капитал. Днес е горд собственик на бутик в един от най-големите търговски центрове.

Преди месец Паолина заедно с актуалната Мис Плеймейт Маги Бадер и певицата Дебора, стартира кампанията #АзСъмТвоятаДама.

Целта й е да помогне на абитуриенти в неравностойно положение с всеки елемент, нужен за обезпечаването на големия ден. „Целта е всеки, който има желание, да намери тези хора и да им даде своя рокля, обувки, костюм, или компанията си за вечерта. Различното тук е, че не даряваме само дрехи, идеята ни е да се координираме така, че да покрием различни разходи около бала – от намирането на шофьор и кола до прическата”, обясни Крушкина.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !