Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

МЕГЗ разделя Криско и Цвети?

отпечатай новината

12.04.2017 12:01 | Видян 1747 пъти

МЕГЗ разделя Криско и Цвети?

Миналата седмица медийното пространство се тресеше от клюки за голям скандал между рапъра Криско и топ-дизайнерката Мегз. Огнените отношения между двамата наставници на тийн сензацията ТИТА и обвиненията в ревност предизвикаха секси танцьорката  Цвети, да проговори за отношенията си с рапъра и да сподели мнението си за първата ни дизайнерка, пише hotArena.net.

Цвети се изказа много уверено и затвори устите на доста нейни колежки танцьорки, които бързаха да я разделят с Криско. Това обаче се оказа и най-голямата й грешка. Криско мрази показността и ровенето в личния му живот и като прочел острите изказвания на любимата си много се разочаровал от нея.

Цвети много се разстроила и изпаднала в тежка депресия. Всичко това дошло в повече на Криско и той поискал почивка от връзката си с изкусителната танцьорка, за да преосмислят отношенията си.

Цвети е в тежка депресия и вини за сполетялото я Мегз. Според нейни близки Криско рязко променил отношението си към нея след разговор, който провел с Каканашева през уикенда. От тогава той бил охладнял и Цвети е убедена, че виновната затова е Мегз.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !