Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джъд Лоу е младият Дъмбълдор във Фантастични животни 2

отпечатай новината

14.04.2017 09:00 | Видян 2098 пъти

Джъд Лоу е младият Дъмбълдор във Фантастични животни 2

Британският актьор Джъд Лоу ще влезе в ролята на младия Дъмбълдор във втората част от поредицата, посветена на света на Хари Потър – „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Действието в предстоящата лента ще ни запознае с мъдрия магьосник няколко десетилетия преди да стане директор на училището „Хогуортс“.

Въпреки това феновете отново ще го видят на познатия терен, този път – като учител по „Трансфигурация“. Преди Лоу, в брадата на Дъмбълдор са заглаждали Ричърд Харис, а след неговата смърт през 2002 г., и Майкъл Гамбън.

За ролята в следващата част на „Фантастични животни“ от студиата на Warner Bros са обмисляли и други британски актьори като Крисчън Бейл и Бенедикт Къмбърбач.

„Сигурен съм, че Джъд ще се справи брилянтно с всички необичайни обрати, които е заложила Дж. К. Роулинг за този период от живота му“, коментира режисьорът на новата лента Дейвид Йейтс.

„Ще видим младия Дъмбълдор с един доста проблемен мъж. Колкото до сексуалната му ориентация, ще разберете, когато изгледате филма“, обясни писателката, докато промотираше първата част на „Фантастични животни“. Лоу, който до момента трупаше позитиви с участието си в продукцията на НВО – „Младият папа“, ще си партнира с Еди Редмейн (в ролята на Нют Скамандър) и Джони Деп (като злия магьосник Гелерт Гриндеуолд).

Световната премиерата на „Фантастични животни и къде да ги намерим 2“ е заложена за 16 ноември 2018 г.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !