Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Турска звезда иска дует с Тони Стораро

отпечатай новината

19.04.2017 15:33 | Видян 1313 пъти

Турска звезда иска дует с Тони Стораро

Тони Стораро е един от най-популярните и уважавани български изпълнители сред колегите си на Балканите. Не са тайна приятелствата му с легенди на гръцката и турската музика като Василис Карас, Зафирис Мелас, Hakan Altun, Husnu Shenlediriji, Cengis Kurtoglu и много други.

От последното си посещение в Истанбул преди два дни Човека глас за пореден път си тръгва с интересно запознанство и идея за нова музикална колаборация. При всяка своя визита той съчетава собствените си участия с посещение на заведения, в които пеят негови колеги. Така още с пристигането си Тони отишъл в хитовия клуб Sahne Istanbul, където същата вечер имала изява харесваната от него певица Линет Менаше.

Тя пък от своя страна се оказала голяма почитателка на Зафирис Мелас. И когато разбрала, че в публиката присъства негов дуетен партньор, веднага го поканила на сцената. Двамата изпълнили на живо „Tamavra Matgyasu“, а Линет толкова се влюбила в гласа на Стораро, че в личен разговор след това му казала, че ще се радва да запишат песен заедно. „За мен също ще бъде огромна радост и чест да реализираме такъв проект“, сподели взаимните им симпатии след завръщането си той.

Линет Менаше е много известна в южната ни съседка турско-израелска певица. Родена е на 5 март 1975 година в Тел Авив в семейството на турски емигранти. През 1995 година издава дебютния си албум и от тогава насетне жъне редица успехи. Пее на иврит, турски, английски и арабски.

Междувременно, с малко закъснение от предварително обявеното, поради независещи от него причини, новият клип на Тони Стораро от снощи е факт в ефира на Фен ТВ и в You Tube канала на медията. Той е към много силна балада с изключително въздействащ текст. Казва се „Искам любов“ и специално участие в нея взема Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !