Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Пиперливата любовна история между Емануел Макрон и съпругата му

отпечатай новината

26.04.2017 15:19 | Видян 2368 пъти

Пиперливата любовна история между Емануел Макрон и съпругата му

Всезивестно е, че политическата история на Франция изобилства от пикантни истории. Любовният живот на политическите лица трудно би останал скрит. Традицията продължава и днес. Сватби, раздели, съпруги и множество интимни приятелки, се преплитат умело с политическия живот на страната, предаде Нова телевизия.

Сега обществото е вперило поглед в една доста нетрадиционна двойка – кандидат-президентът Емануел Макрон и съпругата му Бриджит Троньо. Тя междудругото е 24 години по-възрастна и дори някога е била учителката му по френски. Двамата се срещат за първи път, когато тя е на 39 години, а той едва на 15.

В интернет се появи видео от 17 май 1993 година, когато Макрон участва в училищно представление на театралния кръжок, ръководен от Бриджит – тогава съпруга на банкер и майка на три деца. По време на участието си Макрон дори получава целувка от учителката си. И може би точно в този момент разцъфва любовта между двамата.

Две години по-късно Макрон й казва, че някой ден тя ще му стане жена. Малко след това Бриджит поддава на ухажването му. През 2007 година двамата сключват брак. И изглежда той е щастлив.

Източник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !