Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Селин Дион продава имението си във Флорида

отпечатай новината

04.05.2017 12:46 | Видян 1710 пъти

Селин Дион продава имението си във Флорида

Четири години след като пусна в продажба приказното имение във Флорида, Селин Дион намери купувач. Вилата, която се предлага от 2013 г. насам първоначално е обявена за 72,5 млн. долара, но цената ѝ през 2016 пада на „скромните“ 45,5 милиона долара.

Това се оказва недостатъчно.48-годишната певица продължи да сваля сумата и тя стана 38,5 милиона долара, според Sotheby's International Realty.

Имението е построено върху 11 000 кв. фута, през 2010 г. Тогава Селин Дион го създава със съпруга си Рене Анджелил. Огромният дом е разположен на два етажа, а там живееше звездата, мъжът ѝ и трите им деца.

Първоначално певицата решава да продаде имота, когато съпругът ѝ е диагностициран с рак.

Зашеметяващият имот разполага с три басейна, воден парк и тенискорт. Има множество стаи за гости, където да събира приятели и роднини, както и куп удобства, включително голф симулатор, кино и 100-метрова част от частен плаж.

Основната къща разполага с пет спални с пет самостоятелни бани, широка всекидневна със сводести тавани, медийна стая, асансьор и две кухни.

Има и две къщи за гости с четири спални и басейн, което прави имота общо да е с 13 спални и 14 бани.

Не е известно кои са новите собственици, но може само да се предположи, че те ще бъдат доволни от новата си придобивка, като успяват и да смъкнат почти половината от първоначалната ѝ цена.

Селин Дион се омъжва за Рене Анджелил, когато тя е на 19 години, а той на 45. Двамата имат 21-годишен брак, както и три деца.

Вижте още снимки то приказното имение на певицата в нашата Галерия!

tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !