На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Годеникът на бременната Серина й се обясни в любов

отпечатай новината

08.05.2017 09:00 | Видян 2318 пъти

Годеникът на бременната Серина й се обясни в любов

Годеникът на тенис звездата Серина Уилямс - Алексис Оханиян, реши публично да сподели силните чувства, които изпитва към спортистката и майка на бъдещото му дете.

33-годишният съсобственик на Reddit заяви, че тъмнокожата звезда има най-голямото сърце на света. Обяснението се случи чрез снимка и пост, публикувани в Instagram, малко след пристигането на двойката на събитието Met Gala.

„Тя има най-голямото сърце. Всеки вижда в нея успехите й като атлет, но всичко това само прикрива огромното й сърце. Тя дава 100% от себе си във всичко, което прави: като приятел, като любима, а скоро и като майка“, заяви Алексис пред фотографа направил красивата снимка на влюбената двойка.

Бъдещите родители се появиха с широки усмивки на тазгодишното издание Met Gala. Серина не остана незабелязана в смарагдовозелената си рокля. Разбира се, по-голям интерес за присъстващите и фотографите беше добре очертаното й бременно коремче, което тя показа публично именно по време на бляскавата модна вечер. Уилямс не спираше да го гали и да насочва обективите на фотографите именно натам.

Любопитното е, че само няколко седмици по-рано тенис звездата по грешка сподели публично новината, че е в 20-ата седмица от бременността си. Самата Серина обясни, че без да иска е натиснала едно от копчетата на приложението Snapchat и така последователите й, а след това и целият свят научиха новината, че след няколко месеца тя ще стане майка.

източник: elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !