Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Модна къща прекрати договора си със Сесил

отпечатай новината

19.01.2009 13:46 | Видян 2682 пъти

Модна къща прекрати договора си със Сесил

Дни, след като стана ясно, че тенисистката Сесил Каратанчева ще приеме казахстанско гражданство и занапред ще се състезава за тази държава, от Аристон С съобщиха, че ще се наложи да прекратят договора си с нея поради уронване на престижа и доброто име на компанията.

Модната къща е спонсор на младата тенисистка от миналата година, като подписа с нея двугодишен рекламен договор и стана първата българска модна марка, рекламирана на най-големите турнири по тенис в света. „Изненадани сме от решението й" - споделиха от компанията, „Изключително неприятен беше начина, по който научихме, а именно от медиите, за поетите вече ангажименти на Каратанчева към Казахстан.

Огорчени сме от думите на нейният баща и личен треньор Радослав Каратанчев, че след изтичането на наказанието й, никой не я е подкрепил. Напротив, подадохме й ръка в един изключително труден за нея момент, когато отново се завърна на корта миналия януари. Ние сме 100% българска компания и като такава, смятаме че имаме ангажимент за задържането и лансирането на хора, които имат възможности и желание да работят за утвърждаването на имиджа на страната ни. Аристон С винаги е била изключително социално ориентирана и в тази връзка ще заставаме зад хора, които виждат смисъл да останат в България". Информацията е на Sportal.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !