Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бойко Борисов пред картотека в Първа лига

отпечатай новината

30.05.2017 17:30 | Видян 2037 пъти

Бойко Борисов пред картотека в Първа лига

Премиерът на България Бойко Борисов може от следващия сезон да се състезава в елитната ни Първа професионална лига. В петък вечерта в Стара Загора ще се проведе решаващ бараж за място в елита ни между отборите на Нефтохимик и клубът на Бойко- Витоша Бистрица.  Двубоят ще се играе на 2 юни от 20:00 часа.

Победителят от този мач ще играе в Първа лига през следващата година. До този двубой се стигна, след като Нефтохимик загуби от Славия финалния плейаут за оставане в Първа лига с общ резултат 6:2, а тимът на Борисов завърши на трето място във Втора лига.

Ако победителят не бъде определен в редовните 90 минути, ще се изиграят две продължения от по 15 минути, а и ако тогава няма победител, срещата ще се реши с дузпи. Любопитен ще бъде развоят на тази среща и дали Българския футболен съюз в лицето на президента му Борислав Михайлов няма да наклони везните в полза на бистришките тигри.

Нищо чудно от есента таранът на властта да мачка здраво във футболния ни елит и да се изправя срещу любимия Левски, шампионът Лудогорец и ЦСКА. Интересен остава въпросът само как той ще съчетава кариерата си на професионален футболист и тенисист. Припомняме, че само преди няколко дни премиерът спечели поредния си трофей в тениса.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !