Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зак Ефрон мери бицепс със Скалата

отпечатай новината

02.06.2017 11:30 | Видян 1931 пъти

Зак Ефрон мери бицепс със Скалата

Полуголите Зак Ефрон и Дуейн Джонсън-Скалата, както и куп красавици в изрязан бански, ще погъделичкат либидото и на двата пола в премиерното заглавие за седмицата „Спасители на плажа”. Филмът успява да прикове пред големия екран със същата сила, с която тресящият се силикон в пазвата на Памела Андерсън направи дори мъжете съпричастни към иначе сапунения сюжет на едноименния сериал през 90-те.

Пародийната нотка, в която разголена мадама дава разрешение на Скалата да я обуздае на секундата, в която той я измъква от горяща яхта, се оказва най-добрият коз на режисьора Сет Гордън.

Той противопоставя героите на Джонсън и Ефрон по чисто тийнейджърски начин в стил: „Кой ще бъде капитан на мажоретния отбор”, а спорът им ражда „гениални” състезания по бутане на гуми и вдигане на хладилници вместо тежести.

Когато срещаме персонажите за първи път, Мич (Скалата) е отговорник на групата спасители. Мат (Ефрон) пък е новото хлапе във випуска, чиято популярност и зависимост към адреналина се оказват сериозен проблем за винаги сериозния лидер.

В крайна сметка двамата трябва да обединят сили, за да разгадаят мистериозни престъпления около плажа им – дейност, за която нямат нито разрешение, нито квалификация. Импровизирани диалози между слабините им и нескопосани опити за разследване под прикритието на мъртъвци в морга са само част от абсурдните ситуации, в които се поставят двамата герои.

Мускулна треска на корема от смях ще ви докара и дегизираният като жена Ефрон. Освен, че се справя учудващо успешно на високи токчета, той усвоява и присъщите на обидена кокона размахване на пръст и писклив глас.

„Всички работеха много здраво по време на снимките. Когато кажеха „край” след някоя сцена, например, Зак винаги падаше за по 50 лицеви опори. Беше страшно дисциплиниран – той и целият екип.

На сета не присъстваха нито глутен, нито захар, нито млечни продукти. Трябваше да си вмъквам тайно любимото ми фъстъчено масло...”, разказва моделът Кели Рорбах, която също се разписва с участие в „Спасители на плажа”. В римейка се завръщат и познати ни до болка лица от едноименния сериал.

Камео присъствия правят Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън. В средите пък вече се заговори и за следваща част на комедийния екшън, в която отсега обещава да се включи и Кармен Електра.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !