Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Бунт срещу Гласът на България заради филипинката

отпечатай новината

08.06.2017 14:13 | Видян 2023 пъти

Бунт срещу Гласът на България заради филипинката

Тотален бойкот обявиха зрители на музикалното риалити „Гласът на България“. Седмица преди големия финал, шоуто остана без аудитория заради една от участничките, която ще се бори за първото място.

Става въпрос за истинското гласище – филипинката Сара Сюзет Намба, чиято народност отново събуди национализма у българите“, видя „Галерия“.

Още от началото на сезона фенове на „Гласът на България“ негодуват срещу 37-годишната Сара именно заради произхода й. Никой обаче не посмя да оспорва таланта на ангелогласната филипинка, която отвя всички още на кастингите на тъмно.

С всяка крачка напред в класирането, недоволството на зрителите растеше, докато чашата не преля с отпадането на щерката на фолк певицата Глория - Симона Загорова, в битка срещу Сюзет на полуфинала. Зрителският вот трябваше да реши коя от двете участнички в отбора на Поли Генова да отиде на финал и повече гласове получи именно филипинката.

„Всичко е нагласено! Това нали е „Гласът на БЪЛГАРИЯ“, а не на Филипините?! Защо изобщо Сара участва в нашия формат“, „Тотално съм разочарована от предаването. От днес спирам да го следя“, „Жалко, че Симона отпадна. Няма да гледам финала, за мен тя бе победител“, гласят само част от стотиците коментари на страницата на шоуто във Фейсбук.

Факт е обаче, че само допреди няколко седмици феновете бяха негативно настроени към Симона. Носеха се дори слухове, че майка й Глория е платила крупна сума наследницата й да отиде на финал. Национализмът обаче обедини зрителите и след отпадането на Загорова, всички я заобичаха.

„България е държавата, в която чуждото е пред нашето! Във всяка една сфера предпочитаме чуждото пред българското! Благодаря ви, че днес го доказахте! Велики чуждопоклонници сме!“, изригна гаджето на Симона – Симеон Данев.

„Не виждаме какъв е проблемът?! Сара Сюзет е избрала да живее в България, да роди децата си тук, да се омъжи за нашенец. Когато българин стигна до финалите на „Гласът на Франция“, нямахме проблем с това. Тази псевдопатриотщина у нас започва да накъртва“, коментираха пред „Галерия“ от екипа на предаването.

Спорно е дали наистина Сара Сюзет ще спечели големия финал тази неделя (11 юли). В крайна сметка, не по-малко талантливи са другите трима финалисти - Яна Сабанова, Кристина Кабадиева и Радко Петков. Който и да е победител, със сигурност накрая пак ще има недоволни, заключват зрители.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !