Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-щурите родни музиканти с летен хит

отпечатай новината

09.06.2017 13:13 | Видян 900 пъти

Най-щурите родни музиканти с летен хит

Най-лятната банда в България, RDMK, позната до неотдавна като Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, за поредна година избухна със страхотно свежо парче. Песента е със странното име Mojo, което RDMK обясняват като онова нещо вътре в теб, което те кара да правиш готини неща, да твориш, да си себе си и да продължаваш напред. Музикантите заснеха новото си видео сред интериора на Arte Spa&Park Hotel във Велинград.

Те бяха впечатлени от кокетния алпийски стил и комфорт на петзвездното бижу в СПА столицата на Балканите. Снимките продължиха цял уикенд, а парчето е част от чисто новия албум на групата - "The All Boom". Той включва 15 трака, измежду които се нареждат някои от най-големите им хитове като Бича си айляк, Дневен ред, Запали, Остави и други.

Момчетата споделиха, че се готвят за поредно силно лято с лятно турне под мотото The Mojo Tour. Те обещаха отново да бъдат гости на Arte Spa&Park Hotel, но този път в ролята на туристи, за да могат да се възползват от вълшебните спа терапии, които се предлагат в СПА центъра към комплекса. За последните 5 години RDMK са синоним на лятно настроение и не изневеряват на стила си. Видеото към Mojo вече може да се гледа по всички музикални канали, радиа, както и в YouTube. То е дело на режисьора Тодор Велев - Tokko.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !