Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Диана тайно записвала ленти за живота ѝ

отпечатай новината

12.06.2017 10:11 | Видян 1607 пъти

Диана тайно записвала ленти за живота ѝ

През 1991 г. малко хора знаеха истината за брака на принцеса Даяна, че се е разпаднал и, че Чарлс е разпалил връзката си с Камила Паркър Боулс.

Опустошена, тя реши да направи история, записвайки мислите си за автора Андрю Мортън. Едно от условията ѝ е, че нейното участие трябва да се пази в строга тайна. Книгата, която написа Диана се нарича: "Истинската история - предизвика усещане."

Сега, 20 години след смъртта ѝ, тя се преиздава, с преписи от тези ленти. Първият ни екстракт започва с нейната среща с Чарлс в дома ѝ, къщата на Алторп в Нортхемптъншир, през ноември 1977 г., когато е на 16 години. Той е на 29 години и по това време се среща с сестра ѝ Сара, 22 г.

С последвалият фурор книгата беше забравена от множество големи книжарници и супермаркети. На скоро стана ясно, че книгата наистина е за истинската история на Диана.

През последните 5 години от живота ѝ светът стана свидетел на разцъфването на хуманитарния дух на Диана, качества, които може би са останали погребани, ако тя не е имала смелостта да разкрие реалността на живота си.

Решението на обществеността може да бъде измерено от скръбта, която конвулсира страната, когато тя умря при катастрофа в Париж на 31 август 1997 г.

За щастие Диана остави собственото си свидетелство за това, какъв живот наистина харесваше като принцеса от Уелс.

Източник: Daily mail

Снимка: getty images

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !