Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербо: Рецептата в Юнайтед са многото тренировки

отпечатай новината

21.01.2009 10:15 | Видян 5469 пъти

Бербо: Рецептата в Юнайтед са многото тренировки

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов и едноименната негова фондация наградиха талантливите деца на България за изминалата 2008 година на бляскава церемония във ''Военния клуб''. Освен Бербо на събитието присъства и просветният министър Даниел Вълчев, който пък раздаде лаптопи на отличените. Изтупан в стилен костюм на ''Armani'' Бербатов сподели пред представител на в-к ''19 минути'': ''Всичко в Манчестър Юнайтед е на съвсем друго ниво. Когато имаш такъв ангажимент като днешния, сър Алекс ми казва: ''Отиди, но се върни на време''.

Всичко в Юнайтед се получава с много тренировки. Когато се обърнеш виждаш, че всеки съотборник е готов да ти подаде ръка. Когато това ти е в ума, не спираш да се трудиш за успеха на отбора. Понякога се налага да чакаш до последната минута, но накрая си тръгваш доволен. Имам страхотни съотборници и най-добрия треньор в света, това ти дава крила, когато излезеш на терена.

Най-важното е, че в отбрана не сме допуснали гол в 10 срещи. Това, че бележа в последните минути е въпрос на моята физическа подготовка и концентрацията ми. Надявам се да ставам все по-добър'', заяви гордо Бербатов, след което отпраши с черна лимузина към ВИП-а на летище ''София''.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !