Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Харесва ѝ ролята на майка

отпечатай новината

15.06.2017 15:08 | Видян 1565 пъти

Харесва ѝ ролята на майка

Пинк пусна поредна снимка в социалните мрежи на новото попълнение в семейството им – шестмесечния Джеймисън. Певицата има и момиченце на шест години. В момента тя се радва на ролята си на майка и с нищо не показва, че ѝ липсват сцената, турнетата, интервютата, медиите. Но застоят в кариерата й не означава, че е далече от светлините на прожекторите. Пинк е особено активна в Инстаграм, пускайки снимки на децата, на заниманията им, на новите й задачи и проблеми.

Два месеца след като роди Джеймисън, например, тя пусна свое селфи от фитнес залата с пояснението: „Ден първи!!! Да го направим!!! Минаха шест седмици от раждането, а аз не съм свалила и грам!!! Браво на мен, явно съм нормален човек!!” Това, естествено, предизвика само одобрителни коментари и въпреки че Пинк започна с упражненията за влизане отново във форма, тя не издевателства с тялото си така, както правят повечето звезди: „По всички днешни стандарти аз все още се водя с наднормено тегло. Стойте далече от кантарите, дами“.

Не спира да пуска и снимки как кърми бебето, с което искаше да покаже, че това е нещо съвсем нормално и нито една майка не бива да се срамува от този напълно естествен процес. Разгледайте галерията ни, за да видите колко добре се чувства Пинк в ролята си на майка.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !