Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Деца срещат джаз в Южен парк 2

отпечатай новината

24.06.2017 09:05 | Видян 1281 пъти

Деца срещат джаз в Южен парк 2

Детска образователна програма ще зарадва най-малките по време на фестивала А to JazZ в Южен парк 2. Малчуганите ще срещнат интерактивна "Приказки за джаза”, в която ще бъде представена историята му, най-популярните инструменти и някои от най-известните пиеси. Те ще могат да се включат и в различни музикални работилници, като се очаква „Латино джаз“ да събере най-мното ентусиасти.

Музикалният фестивал ще събере родните меломани на 7, 8 и 9 юли. На събитието певецът Ангел Ковачев ще запее редом до шведското трио Dirty Loops. Под светлината на прожекторите ще застанат още носителят на „Грами“ Robert Glasper Experiment, груув групата Christian McBride`s New Jawn, испанската фюжън формация Mastretta и словашкият тромпетист Lukas Oravec.

Градусът на настроението ще вдигне и Биг бендът на Музикалната академия в София, с диригент Михаил Йосифов. На локацията ще отвори врати пъстър арт-базар, а организаторите отварят онлайн платформа за поръчка на напитки и храна. Приложението носи името Speed.Bar и ще позволи на посетители да изберат продукт и да го платят виртуално.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !