Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Продават любовно писмо на Тупак към Мадона за $100 000

отпечатай новината

06.07.2017 12:41 | Видян 1577 пъти

Продават любовно писмо на Тупак към Мадона за $100 000

Писмо, в което Тупак Шакур признава на Мадона, че прекратява краткия им романс заради нейната раса, се очаква да бъде продадено на търг за над $100 000, научи монитор. Листчето със сантиментална стойност е от 15 януари 1995 г и е приютило излиянията на рапъра в 4.30 сутринта, когато той е бил зад решетките по обвинение в сексуално насилие.

„Да бъдеш видяна с чернокож мъж няма да застраши кариерата ти по никакъв начин, дори би изглеждала много толерантна и широко скроена. Но за мен това ще значи да предам поне половината от хората, които ме превърнаха в това, което съм. Никога не съм искал да те нараня.“, пише изпълнителят на California Love.

В писмото, което ще бъде разиграно на търг с мотото Gotta Have Rock and Roll между 19 и 28 юли, Тупак споделя още, че Мадона е сринала егото му със свой коментар в интервю: "На път съм да разчистя окончателно всички рапъри и баскетболисти от любовния си живот."

Уличният поет обаче бърза и да се извини за това, че не е бил за Мадона приятелят, който тя се е надявала да открие в негово лице. Той добавя още, че е израснал много духовно и емоционално и вече не се чувства комфортно в стереотипа на "младият мъж с нулев опит, спящ с прочут секссимвол". Той предлага на поп звездата да се срещнат очи в очи, за да приключат връзката цивилизовано, след като излезе от затвора.

"Интересно, но тази присъда ме накара да не гледам на времето като на даденост.", констатира Тупак. Той предупреждава Мадона да внимава, посочвайки миналото си като доказателство за жестокостта на хората.

"Не всеки е толкова доблестен и честен, колкото изглежда. Има толкова сърца, кървящи от завист и зло. Те няма да се поколебаят да ти навредят. Нека петте куршума в тялото ми бъдат доказателство за това!", пише Тупак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !