Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дългия брои 10 милиона евро за палат в Монте Карло

отпечатай новината

10.07.2017 15:34 | Видян 2704 пъти | Гласували 1

Дългия брои 10 милиона евро за палат в Монте Карло

Прясно оперираният Слави Трифонов е станал собственик на луксозна вила за внушителните 10 милиона евро в Монте Карло.

След близо едногодишни размисли и преговори водещият на Шоуто на Слави е купил чрез посредници апетитния имот, в който ще прекара първото си лято само след броени седмици.

Слави заминава на 5-звездна ваканция с цялата си фамилия – майка си Здравка, сестра си Петя и племенника Тодор, както и с неизвестна дама, която от няколко месеца е пленила сърцето му, пише седмичник. Именно в Монте Карло Слави ще се възстановява от тежката операция, която преживя наскоро. Припомняме, че след концертите му в зала Арена Армеец се наложи операция по смяна на ставата.

Открай време Слави умувал къде да хвърли котва зад граница, купувайки си собствен ваканционен имот. Още през 2012-а той се впечатлил от красотите на Монте Карло, след като именно там на няколко пъти почива с бившата си изгора – балерината Мартина. Трифонов се свързал с руска брокерска компания, която осигурява лесна покупко-продажба на имот.

Недвижимите имоти в Монте Карло са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни. Сделката е била осъществена преди няколко месеца.

Вилата на Слави е в близост до плажа и на практика е реновирана стара двуетажна къща. В двора й има огромен басейн, а обзавеждането, въпреки че е решено единствено в дизайнерски мебели, то е по-скоро ретро и винтидж, отколкото модерно, издават запознати.

Цената на имота с оформянето на документациите по него е коствала близо 10 милиона евро на Трифонов, които той превел по сметка, без да използва услугите на която и да е банка за ипотекиране.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !