Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Red Hot Chili Peppers спират с турнетата

отпечатай новината

13.07.2017 17:28 | Видян 966 пъти

Red Hot Chili Peppers спират с турнетата

Любимата на мнозина банда Red Hot Chili Peppers възнамерява да спре с турнетата. А причината, която изтъкват, е повече от изненадваща.

Музикантите са решили да прекратят обиколките, защото вече били… стари, тъй като са надхвърлили вече 50-те. Това разкритие идва от барабаниста на бандата – 55-годишния Чад Смит.

Той обяснява, че в последните години им било все по-трудно да изпълнят концертите си докрай и не се чувствали толкова добре физически, колкото на младини.

Смит разкрива, че след поредното изморително шоу двамата с басиста на групата Флий се спогледали в буса, в който пътували и споделили: “Колко ли дълго ще продължи това и ще можем ли да издържим?”

Музикантите нямали нищо против да записват албуми, но концертните турнета им идвали в повече. Имали си семейства и дългата раздяла с тях също им тежала.

Световните турнета на Red Hot Chili Peppers обикновено са с продължителност около година, година и половина. Те изтъкват, че обичат своята публика, но вече не можели да издържат на напржението.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !