Ивет Лалова се сдоби с мезонет за 500...

Ивет Лалова се радва на нов шикозен дом. Лекоатлетката е...

Завист измъчва Светльо Иванов

Ковид-19 повали водещия на публицистичното предаване...

Ирен Кривошиева провали и последния си брак

отпечатай новината

25.07.2017 12:43 | Видян 1315 пъти

Ирен Кривошиева провали и последния си брак

Ирен Кривошиева призна, че от няколко месеца насам тя и съпругът ѝ Николай изживяват криза в брака и ако противоречията им се задълбочат, тя е готова да подаде шестата молба за развод в живота си.

Ирен не крие, че съвместният им живот ѝ никак не е безоблачен и на третата година тя няма да изпитва притеснение да го разтури, пише всекидневник. На съпруга ѝ не му било приятно, че тя е актриса, но се надява, че с времето ще преодолеят трудностите.

„Трудно и тежко върви бракът ни, но с много любов. Имаме си от всичко по малко – бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат в различни краища – ситуации, минал живот, който тежи върху нас. Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени. Моят характер е особен и Николай много ми помага. Мъча се да се променя, но съм голям инат и доста своенравна. Ние не се караме, но той си има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко“, обяснява Кривошиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !