Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Македонски политик предлага брак на Гери-Никол

отпечатай новината

26.07.2017 10:44 | Видян 1388 пъти

Македонски политик предлага брак на Гери-Никол

Атрактивната блондинка Гери-Никол тръгва на първото по рода си българо-македонско турне „One Love”, което стартира на 22 юли. Компания й правят родните звезди Криско и Ъпсурт, както и македонските сензации Слаткаристика, DJ Гоце САФ и Тони Зен.

Непосредствено преди музикалния тур Гери посвети времето си, за да се зареди с енергия и шоколадов загар на екзотична почвика заедно с родителите си.

Започнала е да получава апетитни изненади, издават под сурдинка от македонския екип, които заедно с продуцентите Иван и Андрей се грижат за цялата организация около One Love, пише Шоу. Оказва се, че със съседите ни се свързва известен местен политик, за да си уреди възможност да изненада българската звезда в момент, когато тя най-малко очаква. Помолил името му да остане в тайна... до един момент.

Мистериозният господин е хлътнал до уши по родната R&B икона и смята да ѝ направи серия от изненади, сред които е и това – да ѝ подари пръстен навръх рождения ѝ ден – 30 юли. На тази дата тя и звездите на One Love са в гр. Скопие. Дали бижуто е годежно обаче, и каква ще е реакцията на Гери-Никол, съвсем скоро ще разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !