Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери оценява таланти срещу 25 милиона

отпечатай новината

07.08.2017 11:06 | Видян 1297 пъти

 Кейти Пери оценява таланти срещу 25 милиона

Срещу заплата в размер на 25 милиона долара се е подписала Кейти Пери за предстоящия 16-и сезон на American Idol. Певицата ще се включи в панела на оценяващите, а първият епизод на риалити предаването се очаква да се появи в началото на другата година. „Горда съм като жена, че ми платиха.

И знаете ли какво? Платиха ми повече, отколкото на всеки друг мъж, участвал някога в шоуто“, похвали се пред феминистката част от фенбазата си Пери. „На нея наистина й пука за талантите. Самата тя в момента е във върха на кариерата си, брилянтна е и е запозната каква отговорност носи като жури в подобен формат, чиято идея е да стане трамплин за кариерата на артистите“, обясниха в свое изявление продуцентите.

Междувременно Райън Сикрест, който водеше предаването в продължение на 15 години, е в процес на предоговаряне на условията си по договора с телевизия ABC. Според информация, изнесена от pagesix.com той е трябвало да получи малко повече от 10 милиона долара за участието си във формата следващата година.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !