Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Рони Ууд и тайната му битка с рака

отпечатай новината

07.08.2017 13:25 | Видян 1092 пъти

Рони Ууд и тайната му битка с рака

През май месец Рони Ууд е бил изправен пред страшната диагноза рак на белия дроб. Музикантът обаче успя да опази в тайна както болестта си, така и лечението. Той се е подложил на операция и за щастие в момента всичко е наред. Както рокаджията, така и близките му твърдят, че е успял да пребори болестта и скоро Рони ще везем участие в предстоящото турне на „Ролинг Стоунс“.

„Ако трябва да съм напълно честен, диагнозата не ме изненада. Имах една пареща болка в областта на белия дроб, а и от 2002 година не бях проверявал дробовете си. След операцията имаше една седмица, в която трябваше да изчакаме, за да видим дали са успели да премахнат напълно рака. Бях решил за себе си, че ако се е разпространил, няма да минавам през химиотерапии.

Нямаше да причиня това на тялото си, нямаше да загубя косата си. Съпругата ми Сали беше страхотна подкрепа и чак след като стана ясно, че всичко е наред, ми призна, че това са били седемте най-ужасни дни в живота й“, разказва и Рони.

70-годишният музикантът почти цял живот е пушел цигари. Спря ги малко преди раждането на близнаците му, които в момента са на 15 месеца.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guiliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !