Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Крис Прат свали халката си

отпечатай новината

15.08.2017 11:59 | Видян 1667 пъти

Крис Прат свали халката си

Актьорът Крис Прат бърза да се впише в графата „щастливо разведени“ и вече не носи брачната си халка, пише монитор. Той бе щракнат от папараци за първи път след офциалната му раздяла с актрисата Ана Фарис, а направената фотография показа, че вече се е сбогувал с пръстена, свидетелстващ за вечната  любов.

Припомняме, че преди седмица знаменитата двойка обяви краха на връзката си в социалните мрежи.

„Тъжни сме да заявим, че ще се разделим легално. Опитвахме се много и за дълго време и сме много разочаровани. Синът ни има двама родители, които много го обичат и за неговото добро ще пазим ситуацията възможно най-далече от публичното пространство.“, написа звездата от Страшен филм в профила си в Инстаграм.

Междувременно феновете побързаха да набедят Дженифър Лорънс за главен виновник за раздялата. Потребителите в Туитър започнаха кибервойна „за“ и „против“ любовните отношения между изгрялата в антиутопичната поредица Игрите на глада звезда и 38-годишния актьор.

Докато част от телеманиаците са във възторг, че любимците им най-накрая са се събрали, други са на мнение, че 26-годишната красавица разваля семейства. Това ни връща в 2015 г., когато след снимките на фентъзи лентата Пасажери, двамата бяха забъркани в интрига от почитателите си за първи път.

Нито тогава, нито сега, актьорите не са признавали отношенията им да са повече от приятелски. Но в крайна сметка точно това провокира Фарис да напусне съпруга си след 8 години брак. Семейната им идилия се разклати преди две години, когато излязоха слухове, че Прат кръшка на половинката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !