Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андрей Арнаудов ще става баща

отпечатай новината

17.08.2017 12:28 | Видян 3268 пъти

Андрей Арнаудов ще става баща

Тв продуцентът Андрей Арнаудов сбъдна голямата си мечта, научи БЛИЦ. В момента той е може би най-щастливият мъж в страната. Андрю най-после ще стане баща, твърдят негови приятели. Гаджето му Емануела Толева е бременна във втория месец.

Продуцентът на Папараци отдавна иска да има дете и сериозно се беше притеснил, че тази радост не му се случва. От 2-3 години насам той мечтае за това и най-накрая целта му се осъществи. Андрей Арнаудов е с Емануела от около година.

Тя се оказа жената на живота му, след като преди това Бориса Тютюнджиева му разби сърцето. Бориса не желаеше деца, понеже е с 10 години по-млада от тв водещия. Това разби връзката им и остави Андрю с огромна болка в душата.

Продуцентът провали много свои връзки поради темата за децата. При Бориса ефектът беше обратен, но по принцип останалите си половинки той ги прогони заради нежеланието си да има наследници.

Дълго време Андрей смяташе, че му е рано още за поколение и се бе съсредоточил върху кариерата си. Така годинките неусетно изминаха и той стана на 38 г.

Бракът му с Даниела Яков се разпадна точно заради несъответствие във вижданията им за бъдещето. Сръбкинята искаше голямо семейство, каквото получи, но в родината си, тъй като днес се радва на цели три дечица.

След това Андрей Арнаудов изкара доста сериозна връзка с Надя Иванова, която обаче също не издържа да бъде на второ място в живота му, след работата. Въпреки че останаха приятели, любовта им пропадна.

В лицето на Емануела Толева обаче Андрю сякаш е намерил точната жена. Макар да е значително по-млада от него, тя е на същата вълна като него и иска семейство.

Според слуховете, в момента продуцентът черпел като луд всички колеги. Той изпитвал огромна радост, че най-после ще може да гушне своя рожба.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !