Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Хелбой спасява Саша Лейн в София

отпечатай новината

19.08.2017 09:01 | Видян 1519 пъти

Хелбой спасява Саша Лейн в София

Младата актриса Саша Лейн е най-новото попълнение на каста на Хелбой, чиято клапа ще щракне съвсем скоро в Лондон и София, пише монитор. Звездата ще влезе в ролята на Алис - момичето, което любимото ни адово изчадие, оживяло от рисуваните страници на Майк Миньола, спасява от нейните похитители.

Заедно с останалите от екипа Лейн се очаква да кацне у нас в началото на октомври. В кожата на червения демон на големия екран ще ѝ партнира Дейвид Харбър, който наследи ролята си от Рон Пърлман.

Режисьор на филма е Нийл Маршал (Игра на тронове), който пък поема кормилото от бащицата на героя в киното - Гилермо дел Торо. В новата лента кинодеецът обещава да изненада феновете със свеж завой към по-тъмни сюжетни нишки. Това е и причината, заради която лентата ще пристигне в салоните с препоръчителен родителски контрол за лица, ненавършили пълнолетие.

Сред най-новите промени, свързани с продукцията, е отпадането на надслова към заглавието - Възходът на Кървавата кралица. От няколко дни лентата се промотира единствено като Хелбой.

Звездите, чиято предстояща визита у нас предизвиква истинско вълнение у чистокръвните бг киномани пък са екшън фурията Мила Йовович и британският ас Иън Макшейн. В Хелбой актрисата, нашумяла покрай участието си в Заразно зло, ще мине на страната на лошите.

На нея Маршал поверява главната отрицателна роля - Кървавата кралица. Макшейн, когото помним от Джон Уик, Търсачът, сериала Американски богове и Карибски пирати: В непознати води, ще видим като професор Брум, осиновителят на Хелбой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Снимат Хелбой 3 в България

Няма коментари към тази новина !