ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Музикантите от Б.Т.Р. влязоха в столичното метро

отпечатай новината

27.01.2009 13:45 | Видян 2058 пъти | Гласували 1

Музикантите от Б.Т.Р. влязоха в столичното метро

За първи път музикантите от  Б.Т.Р. влязоха в столичното метро. Повод за това станаха снимките на най-новия клип на бандата към парчето „Пак ще се прегърнем”. Това е второто видео към един от най-хитовите албуми на рокаджийте „Déjà vu”. „Метрото ни е страхотно, има предизвикателна акустика и обмисляме да направим концерт там. Освен това хората много ни се зарадваха, раздадохме десетки автографи докато правехме снимките за клипа”, разказаха музикантите от Б.Т.Р.

Парчето „Пак ще се прегърнем” е една изключително новаторска, съвременна и професионално издържана версия на хитовата песен на ФСБ. Това е едно от най-харесваните парчета от последния албум на групата Déjà vu –  проектът, чиято цел е да вдъхне нов живот на десет от вечните, но като че ли позабравени култови български рок парчета.

Две са локациите, използвани за снимките на видеото – столичното метро и покривът на една от най-високите сгради в София. Тяхната противоположност подчертава силата на въздействието на  идеята на песента. Видеото пресъздава по един уникален и съвременен начин любовната история между героите на песента. Изключително силни моменти на очакване и напрежение карат гледащите да затаят дъх в очакване на развитието на действието. Изпълнители на видеото са „Глобал филмс” под зоркото око на Маги Халваджиян. Режисьор на клипа е Кирил Кирилов, а за стайлинга на музикантите заслугата е на Кремена Халваджиян.

Главна роля във видеото играе Наско, който създаде истински фурор по време на снимките. Неговото присъствие беше огромна и много приятна изненада за пътуващите в столичното метро. Музикантът показа завидна спортна форма, след като прекара повече от час в тичане. Още в началото на снимачния процес при прескачане на една от бариерите закачи крака си и замалко да падне, но за щастие нямаше сериозен инцидент и снимките прдължиха. Най-трудният момент за екипа беше изграждането на сцена на покрива на петнадесететажна сграда, коментираха музикантите. За щастие работихме с професионалисти и клипът се получи страхотно, допълниха рокаджийте.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !