Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Поли Генова чисти Южен парк

отпечатай новината

25.08.2017 09:05 | Видян 1571 пъти

Поли Генова чисти Южен парк

Поп звездата Поли Генова ще грабне лопатка и метла за да почисти столичния Южен парк. С начинанието 30-годишната певица ще се захване в помощ на кампанията „Да изчистим България заедно“. Доброволческата инициатива е част от фестивала Sofia Spark Fest.

„Смятам, че е важно всички, които обичат Южния парк, не само да се забавляват по време на фестивала, но и да дойдат на 16 септември и да се включат в почистването. И тази година аз ще съм част от кампанията „Да изчистим България“, защото смятам, че е моя отговорност да се погрижа паркът, в който съм израснала, да бъде по-приятно място за всички ни“, призова изпълнителката на If Love Was A Crime.

Участници от предаването „Гласът на България“ ще открият събитието с музикални поздрави на 15 септемви, сред които победителят в шоуто Радко Петков, Сара Сюзет и Деа Майсторска. Преди младите таланти да излязат на сцената, организаторите подготвят още една инициатива – да запознаят младите хора с вече утвърдени личности в различни професии – архитекти, журналисти, музиканти, писатели и прочие, с цел подпомагане в избора на кариера и съвети за успешното й реализиране.

Вечерите от фестивала ще са оплътнени от мащабни концерти, като под светлината на прожекторите ще застанат певиците Мария Илиева, Белослава, Рут Колева и други.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !