Азис като Марадона на 43-ия си Рожден...

Азис отново изненада феновете си с нова визия. Навръх...

След смърт от AstraZeneca, Австрия...

Австрийските власти са спрели ваксинирането срещу...

Мая Илиева пренебрегна завета на Главния

отпечатай новината

29.08.2017 11:28 | Видян 1667 пъти

Мая Илиева пренебрегна завета на Главния

Вдовицата на Георги Илиев е спряла пожизнените пенсии на мутрите, които работеха за съпуга ѝ, научи всекидневник. Според слуховете в ъндърграунда волята на убития бос на ВИС - 2 години наред била стриткто изпълнявана от Мая и тя превеждала всеки месец определени суми на най-верните му главорези по списък изготвен лично от Главния.

Според запознати Илиев завещал 200 млн. лв. в тайна сметка в швейцарска банка, като тези пари били именно за черни дни, с които тя да покрива завещаните пожизнени пенсии на своите подчинени. В продължение на 10 години най-верните биячи, които били на почит и на върха на мутренската пирамида получавали ежемесечни банкови преводи, които макар и скромни, стигали за издръжката им.

след като Георги Илиев бе разстрелян, повечето от главорезите му започнали да затъват един след друг. Мая си затваряла очите и ги издържала. Мутрите обаче започнали за стават нахални, като непрекъснато разпитвали, кога Мая ще се прибира, за да искат още пари. Те се оправдавали пред нея, че заради службата си при Главния днес никой не искал да ги вземе на работа, а в същото време хвърляли всичките си пари за дрога, пиене и жени.

Според слуховете един от най-провинителите се бил Злати Златев-Златистия. Малко преди да бъде "оправен" той се явил пред Мая мъртво пиян, държал се арогантно пред децата и падал на колене да моли за пари. Това преляло чашата на търпение и вдовицата на Главния решила да прекрати порочната практика на издръжките.

По непотвърдена информация Мая взела това решение и защото искала да скъса окончателно с тъмното минало на своя покоен съпруг. Тя била продала успешно всички имоти, ресторанти, хотели и имоти на завещани ѝ от Георги по родното Черноморие и искала да започне на чисто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !