Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Георги Христов се сбогува с майка си

отпечатай новината

29.08.2017 15:50 | Видян 3670 пъти

Георги Христов се сбогува с майка си

Голяма трагедия сполетя големия и обичан от цяла България Георги Христов. Миналата неделя от този свят си отиде най-близкия му човек – неговата майка Павлина. Единствено „ШОУ“ разбра и причината за трагичния край на 75-годишната жена. Оказа се, че е имала рак на белия дроб. Смята се, че това е болестта на века и всеки ден взима жертви.

А българските медици се оказват неспособни да уловят навреме туморното образувание. Родителката на Христов издъхна на 20 август във ВМА. Георги Христов обича да преживява трудностите сам. Споделил със значително малко хора за болестта на майка си, тъй като не обичал да го съжаляват. Дори на поклонението й във вторник имало малко хора, които по някакъв начин разбрали за трагичния край на жената.

Пред приятели се опитва да е корав и да не показва вътрешното си състояние. Макар да го играе на корав тип, очите му издават друго и сякаш всеки момент от там ще те залее вълна от сълзи. Никога обаче не би си позволил това пред хора, още повече в медийното пространство. Затова няколко месеца живее с диагнозата на майка си, без да споделя с никого, нито пък каза на приятелите си за настъпилата смърт. Жоро и майка му живееха в един двор в с. Волуяк, близо до София.

Той обитава голямата къща, а в по-малката пристройка „царувала“ неговата родителка. Само няколко месеца преди това Георги Христов счупил ръка и на концертите си във Варна и Бургас наскоро пял с обинтована ръка. Тогава отправи призив към почитателите си по време на изпълнението на песента „Майчице“: „Да се помолим за моята майчица“.

Нищо повече не каза и никой не се усъмни, че родителката му има такива сериозни здравословни проблеми. Песента „Майчице“ е посветена на неговата родителка. Сам пише текста на парчето още през 1995 г. и се превръща в един от големите му хитове.

Изказваме сърдечни съболезнования на Георги Христов, близките и роднините на майка му.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !