Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Звезда от Дневниците на вампира пристига в София

отпечатай новината

03.09.2017 09:01 | Видян 1401 пъти

Звезда от Дневниците на вампира пристига в София

Австралийската актриса Пенелопе Мичъл, която придоби популярност в ролята на Лив Тайлър от Дневниците на вампира, ще се присъедини към каста на Хелбой, научи монитор. Снимките към лентата за адовото изчадие, оживяло от рисуваните страници на Майк Миньола, ще стартира през септември в Лондон, а най-късно след месец клапата ще щракне и в София. В какви приключения с червения демон ще се забърка Мичъл, все още не е ясно.

Новината за участието ѝ във филма идва броени дни, след като от проекта се отказа актьорът Ед Скрейн. Причина за оттеглянето му бе фактът, че поверената му роля представлява персонаж с японски корени. Ясно е, че адекватното културно представяне на персонажа е изключително важно за хората.

Пренебрегването на тази отговорност ще увеличи притеснителната тенденция за малкото присъстващи лица и гласове от различни етнически произходи в изкуството. Смятам, че е важно да уважим това. Следователно реших да се оттегля от Хелбой с цел персонажът да намери правилния си изпълнител“, написа звездата от Игра на тронове в социалните мрежи.

Междувременно родните киномани тръпнат в очакване да видят на български терен и другите знаменитости, потвърдили участието си в режисирания от Нийл Маршал филм. Сред тях са Мила Йовович, на която е поверена главната отрицателна роля, Дейвид Харбър, когото ще видим като Хелбой, Иън Макшейн и Саша Лейн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !