Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ути гушна близначки

отпечатай новината

31.08.2017 17:05 | Видян 2777 пъти

Ути гушна близначки

Водещият Ути Бъчваров стана горд татко на близначки. Дългогодишната му приятелка Мария го дари с наследници вчера сутринта, като раждането е протекло без усложнения. Монитор хвана актьора с афинитет към традиционната кухня в добро настроение и готов за поливане на щастливото събитие, а той от своя страна сподели, че все още няма подробности за разказване.

„Още дори не сме мзислили имена на момиченцата“, заяви той.

Въпреки че вече създадоха семейство, 47-годишният кулинар и нежната му половинка не бързат да си кажат заветното „да“.

„От 10 години сме заедно. Колкото до брака, всеки трябва да прецени как му е приятно. Минаването под венчилото е детска мечта на някои мъже и жени, но аз съм човек от по-новото поколение.“, изповяда се наскоро той.

Тайната съставка на дългата им любов се крие в това, че и двамата си вярват безрезервно.

„Не си позволяваме да вървим по неравната пътека на ревността.“, сподели с усмивка Бъчваров.

Между наздравиците за появата на децата, Ути не прощава и на работния си график. На 17 септември той и диетологът Ипократис Пападимитракос ще сгънат най-големия здравословен сандвич-рол в столичен мол.

Всеки присъстващ ще може да се наслади на безплатни сандвичи, а като награда ще получи код за намаление при специална поръчка. Готвачът, чиято усмивка никога не слиза от лицето, ще завърти и томбола. Той ще зарадва пет късметлии с безплатен хранителен режим за ваене на перфектна фигура.

Ути е готвачът с най-голямо екранно дълголетие у нас. На партито по случай 20-годишнината на предаването Вкусно в ефир, той събра над 1000 любители на кулинарните изкушения край беседката на Фердинанд. Празничното меню включваше кюфтета, наденички и лютеница, приготвени на най-големите барбекю, тиган и казан в цяла България. Съквартирантите на Бъчваров от ВИП брадър, където той нагости легендарния боксьор Майк Тайсън с таратор и шопска салата, не пропуснаха да го поздравят.

Сред тях бяха актрисата Надя Иванова, кака Лили и водещата Ирина Тенчева, която бе придружена от небезизвестната си половинка - продуцентът Иван Христов. Кулинари от конкурентни предавания също вдигнаха наздравици в негова чест. Шеф Ангелов и шеф Манчев се наслаждаваха на неостаряващи хитове като Hit The Road Jack, редом до певците Богдан Томов и Преслава Пейчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !