Линдзи Вон става спортен коментатор

Американката Линдзи Вон, която сложи край на кариерата си...

Министерството уж дава някакви пари,...

„Почти година продължава сагата с помощите за...

Осъдиха Тони Димитрова за 45 бона

отпечатай новината

12.09.2017 10:57 | Видян 1968 пъти

Осъдиха Тони Димитрова за 45 бона

Тони Димитрова е олекнала с 45 хиляди лева заради съдебно дело за авторски права. Изпълнителката на Ах, морето била подведена под съдебна отговорност от братята композитори Кристиян и Стефан Белеви.

Двамата творци се възмутили, че написаното от тях парче В такава нощ било включено в сборна музикална компилация, която била разпространена в тираж от 35 000 копия. Първоначалният им иск възлизал едва на 2 хиляди лева, но по-късно сумата се увеличала в пъти и съдът се произнесъл в тяхна полза.

В същото време гласовитата бургазлийка воюва и на друг фронт, като битката ѝ с вечната ѝ врагиня Кичка Бодурова все още не се е пренесла в съдебната зала, пише ПИК. Тони останала шокирана от новата атака на колежката си, която с връщането си в България не пропуснала да я омаскари от страниците на известно списание.

Там Бодурова захапала съгражданката си за външния ѝ вид, коментирайки, че ще ѝ подари огледало, както и очила за четене, за да прочете биографията ѝ в Уикипедия. Тони не можела да бъде неин приятел, тъй като приятелите ѝ трябвало да не са злословни, да бъдат позитивни, добронамерени, да ползват прибори при хранене и да имат добри маниери, изцепи се Кичка. Отговорът на Димитрова обаче не закъсня.

„Извинявам се на всички читатели, че стават свидетели на една недостойна битка, която подхожда повече на пехливаните, отколкото на две жени, при това певици! Но след всичко, което понесох от една персона, която се има за кралица (не знаех, че кв. „Комлука“ е бил кралство, но знае ли човек?), си дадох дума, че няма да дам и другата буза, няма да слушкам и да папкам, и няма да стоя безучастна, когато някой с чуждоземски акцент цапа името ми.

Когато обаче глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целия пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години“, защити се Димитрова.

Тя сравни колежката си с отровна гъба и заяви, че повече не желае да се занимава с нея, но от естрадните среди издават, че следващият удар, който Кичка ѝ готвела, бил среща в съда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !