Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Тони Димитрова сравни Кичка с отровна гъба

отпечатай новината

22.08.2017 16:02 | Видян 2145 пъти

Тони Димитрова сравни Кичка с отровна гъба

Певицата Тони Димитрова сравни колежката си Кичка Бодурова с „пърхуда“ - отровна гъба, която след като изсъхне при натиск изпуска черен прах. Символичното сравнение изпълнителката на „Ах, морето“ прави в отговор на саркастичните квалификации, с които Кичка я затрупа в интервю за сп. Love Style. Вербалните престрелки между двете шлагерни диви датират от няколко години, но ехото от тях ескалира в последния месец, след като партньорът на Тони – китаристът Иван Ченов, отправи заплаха за саморазправа към фен на Кичка заради негативен коментар под парче на Димитрова. „Ти очерняш всеки, който ти се опре, или пък просто съзнаваш, че колесницата, която си яхнала, е всъщност една обикновена тиква.

Пей си трагудите, а аз никога повече не искам да се занимавам с теб!“, категорична е блондинката.

Причина за гневния й изблик е коментарът на Кичка, че в приятелското си обкръжение тя допуска само „добронамерени хора, които ползват прибори за хранене и уважават себе си“. Певицата с постоянен адрес в Лас Вегас иронизира народняшкия изказ на Димитрова заради фрази като „Кичка ме отби от Фейсбука“ или „ми увисна мандибулата“ (б.а. последното значи „долна челюст“). „Бих й подарила едно огледало и очила за четене, да се оглежда всеки ден, да държи на външния си вид. А очилата са, за да прочете биографията ми в Уикипедия, за да има представа с кого иска да се състезава.“, отсича Кичка.

Наричайки я язвително „,мадам“, Тони казва, че „ако глупостта даваше криле, някои хора щяха да летят като еърбъс последно поколение.“ „Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години.

Моето име ли има куп обидни вариации?

Не, мадам, твоето, защото човек сам си прави името!“, добавя бургазлийката.

За тлеещия конфликт между Димитрова и Бодурова се заговори още по време на шоуто „Музикална академия“, в което Кичка оглави отбора на ветераните и сподели пред медии, че Тони е пратила до друг участник есемес със съдържание „Да бъде унищожена“. В края на юли Бодурова публикува във Фейсбук скрийншотове от кореспонденцията между Ченов и оперния певец Иван Пенчев, който нашумя с предложението си за брак към състудентка в разгара на концерт през май в зала „България“. Кичка докладва пред последователите си и репликите на Тони към Пенчев, които варираха от „Като му гледам правописа даже не ми се занимава да коментирам, ама добре е дресиран“ и „Заслужаваш тиквен медал“. Бодурова защити фена си и обяви, че е сезирала личните си охранители по неговия казус с Ченов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !