Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Майли учи тантрически секс, за да забави Лиъм

отпечатай новината

19.09.2017 12:40 | Видян 1082 пъти | Гласували 1

Майли учи тантрически секс, за да забави Лиъм

Майли Сайръс е готова да направи всичко, за да върви връзката ѝ с Лиъм Хемсуърт. Откакто отново си върна любимия и намали скандалните си изяви, певицата е фокусирала енергията си върху сексуалния им живот, опитвайки се да го направи по-разнообразен и интригуващ.

„Майли се старае много, за да поддържа сексуалния им живот горещ. И двамата обичат по-бавните продължителни сесии в спалнята. Тя е започнала да изучава тантрически секс и се опитва да го убеди и той да учи с нея“, разкри приятелка на звездата пред сп. NW.

Признанията на дружката на Сайръс се появиха месец, след като блондинката отговаряше на провокативни секс въпроси в шоуто на Елън Дедженеръс. Водещата я попита как се справя Лиъм в леглото, на което Майли без да се замисли много отговори: „Сексът с него е като пътуване в джет на Конкорд“.

Провокативната водеща веднага засече Майли с извода: „Това означава, че е бърз“, карайки я да защити половинката си и интимния им живот с думите: „Да, но аз съм доволна“.

Майли и Лиъм възобновиха годежа си в началото на 2016, след като се разделиха през 2013. Оттогава звездата се е кротнала до любимия си и е в очакване да застане пред олтара.

Източник: tilaoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !