Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ваня Джаферович записа песен

отпечатай новината

19.09.2017 17:09 | Видян 1746 пъти

Ваня Джаферович записа песен

Спортният мениджър Ваня Джаферович бързо се издигна от човек, който отпуска глас само под душа, до голямото откритие в звездната селекция от последния сезон на Като две капки вода, а днес може да се похвали с първата си записана песен. Проектът носи името Само моя си и е в колаборация с певецът Александър Байчев, който по-паметливите зрители помнят от участията му в музикалните формати Гласът на България и Пееш или лъжеш.
Сформирането на дуета, който блести като неочаквано добра комбинация, станало напълно спонтанно.

„Срещнахме се на футболното игрище, където играя всеки вторник. Като се запознахме той ми обясни, че пее и е музикален педагог. Аз бях още в Капките и той дори ми помагаше“, разказа пред Монитор бившият футболист.

След бързо пламналото приятелство изпълнителят на Ти да си до мен пуснал на Ваня парчето и било влюбване от първо слушане. Така се родила идеята босненският хърватин, открил в България втора родина, да се разпише с рими в Само моя си. Песента се върти в ефир от няколко дни и вече

трупа популярност като глътка свеж въздух

на фона на яките дупари, които превземат шоу бизнеса. Музиката е дело на самия Александър, текстът е на Елена Брусарска, а на режисьорския стол за видеото сяда Алекс Борназ. С грима се заема нежната половинка на Джаферович – шампионката ни по плуване Жени.

Децата им Леа и Бо също се отбили до снимачния сет, тъй като сцените със звездния им татко се позиционират в детско студио.

„Дойдоха само за малко, защото дивеят. Иначе много се радват“, съобщи Ваня.

Малчуганите вървят по неговите стъпки и макар крехката си възраст са много музикални. Победителят в Сървайвър: Камбоджа описва 5-годишната си дъщеричка като истинска фурия, която вече свири на пиано. За гордите родители е ясно, че е свикнала с камерите и очакват момента, в който сама ще пожелае да се развива като артист.

Синът им Бо, който се появи на бял свят в началото на 2015 г., не изостава назад от кака си и знае всички стъпки от клипа на Shape Of You на британския хитмейкър Ед Шийрън.

Междувременно най-добрият певец сред футболистите

обмисля да запише и самостоятелен сингъл,

в който да разгърне музикалния си потенциал. „Винаги съм искал нещо по-сериозно. В Само моя си рапирам, но след няколко месеца мога да запиша свое парче, в което пея. Но трябва наистина много да ми хареса“, призна още пред Монитор Джаферович.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !