Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Във Фермата чупят зъби

отпечатай новината

27.09.2017 10:52 | Видян 1216 пъти

Във Фермата чупят зъби

Един от участниците във „Фермата“ стана причина италианката Франческа да остане със зъб по-малко. Мишо, който влезе в шото на мястото на отпадналия актьор Иван Ласкин, беше избран за ратай и негова беше задачата да смели житото, от което после да бъде омесен хляб.

Вместо брашно обаче готвачките получиха странна смес от зърна и брашно, която после се оказа фатална за италианката. Твърдото зрънце отчупи половината зъб на Франческа, докато тя хапваше от хляба. Фермерите заподозряха обаче, че зрънцето не е попаднало случайно там, а е добавено нарочно от ратая Мишо.

„Как може да има толкова злобни хора?“, ронеше сълзи от болка и обида италианката. По-късно тя е бе изведена на зъболекар от екипа на предаването. Тази вечер Мишо побесня и бойкотира работата си като заяви, че ще работи когато прецени. По-рано той-беше посочен за ратай от фермера на седмицата Алек. Почти сигурно е обаче, че на дуел ще бъде пратен Мишо. „Не ми харесва отношението му към жените, създава напрежение“, обясни Алек.

Мишо обаче скочи, че не е честно да го пращат за ратай и на дуел с контузията, която си причини по време на мач. „Аз ще се върна и ще ревете“, закани се злобно Михаил, който влезе с бутонките още на старта на участието си като юрна жените да работят, защото нищо не вършели.

Заради множеството му скандали и брутално поведение всички без Владо Каролев, Божидара и Иван Сапунджиев, бяха категорични, че Мишо ще бъде пращан на дуели, докато не бъде елиминиран, независимо от травмите си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !