Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Иван Костов натиска 44-годишната си щерка за брак! Иде ли съпруг №2?

отпечатай новината

03.10.2017 12:18 | Видян 3165 пъти

Иван Костов натиска 44-годишната си щерка за брак! Иде ли съпруг №2?

Иван Костов е разтревожен за личния живот на голямата си щерка Мина, която се разведе със съпруга си Георги преди 7 години. Лидерът на десницата се притеснявал, че годините си минават, а наследницата му няма втори брак и се оправя без мъжка подкрепа с двамата си сина Виктор и Иван, дочу HotArena.

Навръх рождения ден на наследницата си, която преди дни навърши 44, Костов не се стърпял и пришпорил Мина да се вземе в ръце и да стъкми пак семейно гнездо. Първородната обаче обяснила на татко си, че засега няма такива планове и ще пристъпи към венчило, само ако е 100% сигурна в мъжа до себе си.

Вече повече от година се шушука, че наследницата на ексшефа на ДСБ има нов мъж до себе си, и то човек със сериозен бизнес зад граница. Той не я е разочаровал с нищо, напротив – проявявал се като кавалер и подкрепял Мина в абсолютно всичко. Въпреки това Костовата щерка го държала на дистанция и все още не го е канила на семейна трапеза в Драгалевци. Бившият премиер обаче бил наясно, че Мина вече не е сама и за първи път от няколко години има сериозна връзка, затова опитвал да пришпори ситуацията. Щерката обаче още не можела да се отърси от неприятния спомен и разочарованието от първия си брак.

Основателят на ДСБ пък се разгневи тежко, след като разбра, че зет му Георги върти бизнес, като непрекъснато спекулира с неговото име и дори блъфира, че „тъстът каза така да стане”. Заради това се заговори, че политикът го загърбил дори не искал да сяда с него на една маса.

През 2010-а Мина и тогавашният й съпруг взеха решение да се разделят след 10 години съвместен живот, което огорчи дълбоко консервативния й родител. По-голямата дъщеря на Командира се омъжи за Георги през 1999-а на 21 години, когато Костов бе първият човек в държавата. При разлъката двамата обясниха, че пътищата им се разделят, защото са твърде различни като хора и плановете им тотално се разминават. Мина захвана сериозен бизнес, а Георги се оказа мързелив домошар, който не искал нищо да подхване, пише "Таблоид".

Злите езици обаче още тогава изклюкариха, че всъщност причината за охладняването между съпрузите е друга жена. Две години след развода Жоро връчи годежна халка на любовницата си Надежда Лазарова. Синовете им Виктор и Иван пък останаха при майката, но дядо Иван  и баба Елена поеха почти изцяло грижите по двете момчета. Сега Костов мечтаел да види голямата си дъщеря отново задомена и щастлива, за да не се тревожи за нея. „Синовете ти ще пораснат и всеки ще тръгне по неговия си път, не бива да оставаш сама”, посъветвал я политикът.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !