Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цветелина се гушка с олигарх при Кеворк

отпечатай новината

30.01.2009 15:00 | Видян 22992 пъти | Гласували 2

Цветелина се гушка с олигарх при Кеворк

След като се постара да стане известно публично, че любовта вече не я свързва с Бойко Борисов, Цветелина Бориславова се гушна на най-голямото парти на месеца – 30-ия рожден ден на Всяка неделя, с олигарх.
Собственикът на Свилоза Краси Дачев не изпускаше дълго от обятията си банкерката на тържеството на легендарния Кеворк Кеворкян. Тя бе обкръжена все от богати и известни мъже. Кавалер й беше шефът на борсата Васил Симов. Недалеч от тях се подвизаваше министър Николай Василев, докато собственикът на Дарик Радосвет Радев бе приклещил в един ъгъл членовете на кабинета Миков и Цонев. Много внимание сред интелектуалците, поканени на соарето в Шератон предизвикаха двете премиери на книги на Кеворк.

Сред неговите приятели, известни с редките си светски изяви, впечатляваха Любомир Левчев, Светлин Русев, Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова. Съпрузите Светла Петрова и Станимир Илчев пък се бяха дислоцирали в различни краища на залата. Мнозина се учудиха на присъствието в Шератон на дошлата с дълго бяло кожено палто Глория, в лошо настроение, и на поскрилата се напоследък Галка от Каризма.

Повече снимки от взпросното сзбитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !