Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Маги Желязкова и мъжът ѝ пропуснали партито след сватбата

отпечатай новината

06.10.2017 18:00 | Видян 2771 пъти

Маги Желязкова и мъжът ѝ пропуснали партито след сватбата

Бивш служител на ГДБОП е Георги Сидеров, за когото само преди дни се омъжи Маги Желязкова.

Красавицата се врече във вечна вярност в една от най-луксозните зали на Грандхотел София, където в ролята на шаферки влязоха най-близките ѝ приятелки и дружки.

Булката сама организирала събитието като подбрала дори най-малките детайли - място, покани, храна, напитки - всичко било по неин избор. Единствено украсата била чужда задача, но отговаряла напълно на изискванията на семейство Сидерови.

Сватбата минала без част от традиционните ритуали, свързани с младоженците. Нямаше питка и менче по тяхно изрично настояване, пише Телеграф. Жартиерът отишъл в ръцете на най-близкия приятел на Георги - Теодор, който го сграбчил почти на секундата. Обща позната пък хванала букета на булката.

Красива, стилна и организирана - така всички гости определят сватбата. Всички гости се свързали с младоженците и на следващия ден, за да изкажат възторга си от празненството.

Гостите разкриха, че Маги и Георги пропуснали да се намажат със сметана от празничната торта като това се дължало най-вероятно на времето, което булката отделила за грим и прическа. Които не желаела да развали.

Въпреки, че не разчупили питка, булката успяла да настъпи младоженеца и според поверието, тя ще командва в семейния живот.

Любопитното е, че двамата пропуснали афтърпартито след сватбата, за да изконсумират първата си брачна нощ. Но са убедени, че никой не им се сърди.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !