Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Втори женски дуел във Фермата

отпечатай новината

14.10.2017 09:06 | Видян 2088 пъти

Втори женски дуел във Фермата

В неделя вечер, на Арената за дуели, за мястото си във Фермата ще се борят Божидара Бакалова и Анита Гъркова. До втория женски дуел в трети сезон на предаването се стигна, след като фермерът на седмицата Гечо определи Божидара за първи дуелист с мотива, че дизайнерката се е показала като ненужна във фермата, а тя от своя страна избра да се бори за оставане срещу Анита. Бакалова прие решението на Гечо със смирение и му благодари, че е нейн учител.

„Приемам Гечо като един баща, който ми преподава уроци по смирение. Може би моят баща не е могъл да го направи. Приемам всичко с отворено сърце, любов и благодарност. Щастлива съм, че точно той ме учи на глад и работа“, коментира избора на фермера на седмицата, който от своя страна ѝ пожела да се върне по-усмихната и ѝ обеща да я посрещне с „добре дошла“.

След дълго колебание, на церемонията в четвъртък вечер, Божидара избра гримьорката Анита за втори дуелист, като я предпочете пред най-възрастната участничка Дарина.

Промяната на решението ѝ се случи в последния момент и бе продиктувано от инцидент с Дарина, след който адвокатката получи инжекция против тетанус. Самата Божидара призна, че това е предопределило избора ѝ.  

„Дарина може да ми е майка. Анита работи само от 2 дни, тя предимно се гримира. Дарина е по-полезна за фермата“, обоснова се Божидара и допълни, че в неделя очаква красив дуел между „богини“.

Самата Анита призна, че е очаквала да бъде призована на дуел и няма притеснения за представянето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !